• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Webinars Movisie 2016 online

Leer hoe je vrijwilligers motiveert en begeleidt!

Movisie heeft het afgelopen jaar 7 live webinars verzorgd voor professionals in vrijwilligersorganisaties. Ze stonden vooral in het teken van het begeleiden en motiveren van vrijwilligers. Daarnaast waren er nog webinars voor over het anders leren aankijken tegen kleine en grote problemen, het het uitgaan van eigen kracht en het leren vloggen om je werk zichtbaar te maken voor anderen.

U kunt ze nu allemaal terugzien op de site van Movisie Academie.