• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Webinar – Leer hoe je vrijwilligers motiveert en begeleidt!

 Onderstaande webinars zijn inmiddels geweest. Alle door Movisie in 2016 gehouden webinars kunt u bekijken op de site van Movisie Academie.

Vind je het soms ook lastig om vrijwilligers te begeleiden en om met ze samen te werken? Mis dan niet het eerste webinar dat Movisie Academie aanstaande woensdag, 18 mei, om 12:00 uur online aanbiedt. Tijdens dit gratis webinar met de titel “Hoe speel je in op de motivatie van vrijwilligers” krijg je inzicht in welke type vrijwilligers er zijn en leer je hoe je inspeelt op de motivatie van vrijwilligers.

Om het webinar van achter je eigen computer of tablet te kunnen volgen moet je je wel eerst inschrijven.

De spreker tijdens de webinars is Willem-Jan de Gast, senior organisatieadviseur en trainer bij Movisie . Hij begeleidt al meer dan 10 jaar bij het werken met vrijwilligers en is auteur van een aantal publicaties op het terrein van vrijwilligersmanagement.

 

In juni en september volgen nog twee webinars over het begeleiden en motiveren van vrijwilligers:

Op woensdag 22 juni om 12:00 uur is het webinar “Hoe begeleid je vrijwilligers“. Hier leer je hoe vrijwilligers op een juiste manier begeleidt.

Op woensdag 7 september 12:00 uur is het webinar “Leer werken met verplichte vrijwilligers“.  Hierin leer je hoe je het best vrijwilligers aanstuurt en motiveert die min of meer verplicht worden vrijwilligerswerk te doen. Denk bijvoorbeeld aan tegenprestatie en mensen met een arbeidsbeperking.

Ook voor deze webinars moet je je in inschrijven om deel te kunnen nemen.