Maak hier uw keuze:

Cursusaanbod voor vrijwilligers

Twee keer per jaar bieden de Vrijwilligerscentrales in Parkstad cursussen en workshops voor vrijwilligers aan. In het voor- en najaar maken we een nieuw cursusaanbod waarin tal van cursussen en workshops staan. De samenleving zou stilvallen zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Daarom vinden wij het belangrijk om organisaties en vrijwilligers de kans te geven om zich bij te scholen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met plezier vrijwilligerswerk kan blijven doen. Ons actuele cursusaanbod is te vinden in onze kalender.

Wie kan er deelnemen?

Het cursusaanbod is bedoeld voor:

  • vrijwilligers en bestuurders van vrijwilligersorganisaties in de gemeenten Heerlen, Kerkrade of Simpelveld;
  • mensen die beroepsmatig met vrijwilligers werken.

Bent u geen vrijwilliger in de gemeente Heerlen, Kerkrade of Simpelveld en wilt u toch aan een cursus of workshop volgen?

  • U kunt alleen deelnemen als de cursus of workshop nog niet vol is.
  • U betaalt per scholing.
  • Stuur een e-mail naar heerlen@vrijwilligerswerkparkstad.nl om u op de reservelijst te laten plaatsen.

Lage kosten

Omdat we zo veel mogelijk vrijwilligers en organisaties de kans willen bieden om mee te doen, vragen we een kleine eigen bijdrage. Per cursus of workshop betaalt u slechts € 10,-  per persoon.

 

Aanbod en inschrijven

In de Kalender staat ons actuele aanbod. Heeft u iets interessants gezien? Schrijf u dan snel in via de aanmeldmogelijkheid bij de betreffende scholing.

Voor inschrijving geldt het volgende:

  • U kunt zich inschrijven voor iedere cursus of workshop uit het aanbod. Ook als die wordt gehouden in een andere plaats dan de plaats waar u vrijwilligerswerk doet.
  • Aanmelding en betaling moeten uiterlijk twee weken voor het begin van de cursus/workshop bij ons binnen zijn.