• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Vacature Repair Cafe Parkstad – Technisch medewerker

Bij het Repair Cafe Parkstad kunnen mensen met hun kapotte spullen langskomen om te kijken of ze te repareren zijn. Het project heeft een idealistische doelstelling en wil met het vergroten van duurzaamheid en het reduceren van de afvalberg een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Ook wil het Repair Café een ontmoetingsplek zijn waar mensen met elkaar in contact komen. Het Repair Cafe wil zo een bijdrage leveren aan het sociale klimaat in de buurt.

Op de locatie van het Repair Cafe is gereedschap aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. Mensen kunnen langskomen met kleding, meubels, gebruiksvoorwerpen, speelgoed etc. Er is deskundige hulp aanwezig zoals een elektricien, een naaister, tim merman en een fietsenmaker.

 Wat ga je doen

Als technisch medewerker sluit je aan bij onze tweemaandelijkse bijeenkomsten en voert samen  met de “klant” reparaties uit aan persoonlijke goederen die mankementen hebben maar nog een tweede leven waard zijn.

Wat verwachten we van je

We verwachten van je dat je affiniteit hebt met onze ideële doelstelling. Je bent ondernemend, creatief en secuur. Je hebt goede technische, maar ook goede sociale vaardigheden. Je bent bereid om sporadisch deel te nemen aan vergaderingen.

Wat bieden we?

Repair Cafe is een fijne vrijwilligersplek waar je door een hecht team van gelijkgestemden welkom geheten wordt. Je kunt prima werkervaring opdoen en hebt ook inspraak in de uitvoering van het werk. Je kunt rekenen op een goede begeleiding.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan snel op de site van Vrijwilligerswerk Parkstad en zoek bij “vrije zoekterm” op nummer 39281. Je kunt ook meteen telefonisch contact opnemen met Remco Wijckmans op 06-53562168.