• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Vacature Repair Cafe Parkstad: P.R.-Medewerker

Bij het Repair Cafe Parkstad kunnen mensen met hun kapotte spullen langskomen om te kijken of ze te repareren zijn. Het project heeft een idealistische doelstelling en wil met het vergroten van duurzaamheid en het reduceren van de afvalberg een belangrijke bijdrage  leveren aan het milieu. Ook wil het Repair Café een ontmoetingsplek zijn waar mensen met elkaar in contact komen. Het Repair Cafe wil zo een bijdrage leveren aan het sociale klimaat in de buurt.

Op de locatie van het Repair Cafe is gereedschap aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. Mensen kunnen langskomen met kleding, meubels, gebruiksvoorwerpen, speelgoed etc. Er is deskundige hulp aanwezig zoals een elektricien, een naaister, tim  merman en een fietsenmaker.

Repair Cafe Parkstad is op zoek naar een P.R.-Medewerker

Wat ga je doen

Als PR medewerker neem je maandelijks deel aan bijeenkomsten. Daarnaast ben je voornamelijk bezig, met de pers, lokale kranten, buurtblaadjes e.d.. Je verzorgt in teamverband onze persberichten en zorgt voor de verspreiding. Hierbij probeer je ook contacten te leggen met winkels, openbare instellingen etc. om vaste reclameplekken te krijgen. Verder houd je onze sociale media (Facebook, Instagram en mogelijk Twitter) bij. Ook verzorg je de evenementenmeldingen naar het landelijke Repair Cafe en denk je mee over mogelijkheden om de naamsbekendheid van het Repair Cafe verder te vergroten.

Wat verwachten we van je

We verwachten van je dat je affiniteit hebt met onze ideële doelstelling. Je bent ondernemend, creatief en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed omgaan met een computer en hebt affiniteit met de diverse sociale media.

Wat bieden we?

Repair Cafe is een fijne vrijwilligersplek waar je door een hecht team van gelijkgestemden welkom geheten wordt. Je kunt prima werkervaring opdoen en er is veel ruimte voor eigen initiatief: Je kunt rekenen op goede begeleiding.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan snel op de site van Vrijwilligerswerk Parkstad en zoek bij “vrije zoekterm” op nummer 31513. Je kunt ook meteen telefonisch contact opnemen met Remco Wijckmans op 06-53562168.