• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Vacature in de spotlights: Korte Projecten Buitenland

Beleef cultuur, bouw mee!

62e70576229c791a285e8ff5be739f2e52f25cf2Nieuwe mensen ontmoeten, je inzetten voor een goed doel en een land goed leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons maak je kennis met kleinschalige ontwikkelingsprojecten in het buitenland, die de hulp van vrijwilligers goed kunnen gebruiken.

Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je komt op plekken waar een gewone toerist niet komt en je werkt voor een paar weken samen met de lokale bevolking. Je wordt ingezet voor praktische werkzaamheden zoals het opknappen van scholen, ziekenhuizen, of je neemt deel aan sociale projecten. Kortom, een bijzondere ervaring!

 

9b01c51ab6be0050288beba84d51b74ff1671d6a

 

Kosten

IBO-Nederland wil het vrijwilligerswerk voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken en zoveel mogelijk vrijwilligers op de projecten kunnen inzetten. Daarom wil IBO-Nederland de kosten voor de vrijwilligers zo laag mogelijk houden. Om mee te kunnen doen aan een project  vragen we € 35,- inschrijfgeld en een bijdrage per project: de deelnamekosten.

 Interesse?

Je kunt je opgeven voor een project in de periode tussen april en september. Een project duurt tussen de 2 en 4 weken. Op www.ibo-nederland.org staat een beschrijving van elk project.