• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Stel dat er geen vrijwilligers zouden zijn…

In 2014 vierde Centraal Beheer het 5-jarig bestaan van haar VNG vrijwilligersverzekering en organiseerde in thuisstad Apeldoorn een week van de vrijwilliger. Door het grote succes wordt dat dit jaar herhaald. Bovendien produceerde de verzekeraar een aantal filmpjes die de waarde van vrijwilligerswerk voor onze samenleving stevig onderstreept. Bekijk ze hieronder!