• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Maatjes gezocht voor Support@home Kerkrade en Heerlen

Support@home
uitwisselen ideeenSoms staat een gezin onder druk door allerlei spanningen.  Het opvoeden van de kinderen valt daardoor zwaar. Het regelen van praktische zaken schiet erbij in. Tijdens zo’n periode kan een maatje van Support@home een welkome ondersteuning zijn.
Support@home richt zich op gezinnen met kinderen of jeugdigen die voor een bepaalde periode ondersteuning en vriendschap kunnen gebruiken. Support@home helpt om te voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grote problemen. Een maatje kan worden ingezet als er vragen over de opvoeding zijn, het vinden van een dagstructuur, het uitbreiden van het sociale netwerk, het ordenen van de administratie of als gesprekspartner.

Bied vriendschap en steun!
Een maatje van Support@home biedt praktische hulp, steun en vriendschap aan het gezin of de jeugdige voor langere tijd. Het maatje is vrijwilliger van Support@home en is iemand die graag iets voor een ander wil betekenen. Hij of zij maakt daar tijd voor, zonder daar een vergoeding voor te krijgen. De maatjes worden getraind voor het werk dat doen en kunne bij moeilijke vragen terugvallen op een van de beroepskrachten van Impuls en Alcander.

Interesse?
Neem contact op met de projectleider van Support@home van Impuls voor Kerkrade en Alcander voor Heerlen, of met een van de Vrijwilligerscentrales in uw eigen omgeving.
T Impuls: 045 545 6351
T Alcander:  045 560 2525

Facebook-aktie
Hou onze Facebookpagina in de gaten voor een geweldig leuke Like&Deel actie.