• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Begeleider tuinteam gezocht

Vanuit wijkpunt ’t Westhoes, verlenen wij voor de hulpbehoevende bewoners in de wijk Kerkrade West ondersteuning in het onderhoud van hun tuin. Vrijwilligers gaan samen met deelnemers van de dagbesteding van Radar en Levanto op aanvraag naar buurtbewoners, en verrichten lichte tuinwerkzaamheden.

Wil jij iets betekenen voor anderen in de wijk, je steentje bijdragen om het woonplezier te verbeteren? En vind je het leuk om samen met deelnemers van de dagbesteding gezellig op pad te zijn? Dan is dit een te gekke plek om als vrijwilliger aan de slag te gaan!

Meld je bij de vrijwilligerscentrales in je eigen woonplaats of bij de infobalie van ’t Westhoes, 045 200 2200.