• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Altijd iets te doen in de Nieuwe Nor !

NIEUWE NOR is hét poppodium van Parkstad, gelegen in het centrum van Heerlen. Het podium heeft op dit moment een capaciteit van ongeveer 350 bezoekers en programmeert rond de 150 activiteiten per jaar, variërend van concerten in allerlei genres (pop/rock, metal, hiphop/r&b, singer-songwriter enz.) tot dance avonden, concerten op locatie en festivals.

Het merendeel van onze medewerkers is vrijwilliger. Hiervan hebben we er ongeveer 60 die actief zijn achter de bar, kassa, garderobe, in de promotie, als host van een dance-concept, in de keuken, de poetsploeg of kantoor. In totaal hebben we wekelijks ruim 15 FTE aan vrijwillige inzet nodig.

Zeker omdat we binnenkort gaan uitbreiden met een nieuwe zaal waarmee onze capaciteit zal gaan verdrievoudigen, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers!

Wil je helpen bij het uitserveren en bereiden van maaltijden voor artiesten? Of word jij voor onze gasten het nieuwe gezicht van de Nieuwe Nor en ga je biertjes tappen achter de bar, jassen aannemen in de garderobe, tickets scannen aan de deur, munten en tickets verkopen aan de kassa?

Lijkt het je wat om hierbij te helpen, en op deze manier niet alleen werkervaring op te doen, maar ook een kijkje te nemen achter de schermen bij een poppodium, en steeds nieuwe artiesten te ontmoeten? Neem contact op met de vrijwilligerscentrale in jouw buurt en zij helpen je verder.