• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

“Minder gedoe voor vrijwilligers” – overzicht wet- en regelgeving

20160315132705748_640_350_1_0Het NOV heeft de digitale vrijwilligerskrant “Minder gedoe voor vrijwilligers” uitgebracht waarin een overzicht te vinden is van wat er de afgelopen jaren aan wet- en regelgeving is ontwikkeld voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en gemeenten. Met veel praktische tips is de uitgave een onmisbare bron voor zowel vrijwilligers als de organisaties!

Klik hier om de krant online te lezen.