• groen1

  Op deze website heb ik alles gevonden over mijn rechten als vrijwilliger.

 • groen4

  Ik heb hartstikke leuk vrijwilligerswerk gevonden. Dankzij de hulp van de vrijwilligerscentrale.

 • groen2

  Wil jij net zo'n leuke maatschappelijke stage als wij? Hier vind je alle info!

 • groen33

  De cursus die ik laatst heb gevolgd heeft me echt geholpen bij mijn vrijwilligerswerk voor de sportclub.

Altijd iets te doen in de Nieuwe Nor !

 

NIEUWE NOR is het poppodium van Parkstad, gelegen in centrum gemeente Heerlen. Het podium heeft een capaciteit van ongeveer 350 bezoekers en programmeert elke vrijdag een vast live-popaanbod in de breedste zin van de genres: pop/rock en metal/hardcore tot hiphop/r&b.

NIEUWE NOR organiseert jaarlijks ruim 120 evenementen waarmee ongeveer 20.000 bezoekers worden getrokken. Het merendeel van onze medewerkers is stagiaire of vrijwilliger. Van de laatste groep hebben we er ongeveer 60 die actief zijn achter de bar, kassa, garderobe, in de promotie, als host van een dance-concept, in de keuken, de poetsploeg of kantoor. In totaal hebben we wekelijks ruim 15 FTE aan vrijwillige inzet nodig.

Wij zoeken altijd vrijwilligers! Wil je helpen bij het uitserveren en bereiden van maaltijden voor artiesten ? Of wordt jij voor onze gasten het nieuwe gezicht van de Nieuwe Nor en ga je biertjes tappen achter de bar, jassen aannemen in de garderobe, tickets scannen aan de deur, munten en tickets verkopen aan de kassa?

Lijkt het je wat om hierbij te helpen, en op deze manier niet alleen werkervaring op te doen, maar ook een kijkje te nemen achter de schermen bij een poppodium, en steeds nieuwe artiesten te ontmoeten? 

Neem contact op met de vrijwilligerscentrale in jouw buurt en zij helpen je verder.